Skip to Content
Boekhoudplatform Yuki lanceert gloednieuwe campagne en website

Boekhoudplatform Yuki lanceert gloednieuwe campagne en website

Positieve slogan ‘All you need is Yuki’ sluit aan bij de passie van accountants en ondernemers

Antwerpen, 18 juni 2019 — Het online accountingplatform Yuki slaat een nieuwe weg in op het vlak van branding. Het lanceert zowel een nieuwe campagne via advertenties als op haar socialemediakanalen. Dit gaat gepaard met de launch van een nieuwe, kleurrijke website.

“We krijgen steeds positieve feedback over de beleving van hoe accountants en ondernemers op een meer uitdagende manier kunnen samenwerken dankzij ons platform. Boekhouden met Yuki is nooit saai”, vertelt managing director Ellen Sano. “Dat positieve gevoel vertalen we nu ook in onze branding, via vrolijke kleuren en de nieuwe slogan ‘All you need is Yuki’.”

Meer werkplezier voor accountants? ‘All you need is Yuki’
Yuki lanceert deze week haar nieuwe campagne en branding die volledig in het teken staat van een positief gevoel. Niet de achterliggend techniek die boekhouden in de cloud mogelijk maakt, maar de professional met de glimlach op het gezicht staat hierin centraal. “We leggen niet de nadruk op wat accountants of ondernemers specifiek met Yuki kunnen doen, maar wél op wat het met hen doet en hoe Yuki kan bijdragen aan het plezier dat ze in hun werk beleven”, aldus Ellen Sano. 

Yuki is er om accountants en administratieve medewerkers nog meer voldoening te geven in hun werk. Dankzij Yuki kunnen ze slimmer, sneller en gemakkelijker werken, met alles binnen handbereik op één online platform: een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden. Zo wordt samenwerken met ondernemers en hen adviseren een tweede natuur voor accountants.

De nieuwe website:
https://www.yuki.be/be/

Story image
Story image
Story image

 

 

 

Over Visma | yuki

Yuki is een boekhoudplatform actief in Nederland, België en Spanje waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen. Hierdoor is het proces van financiële verslaglegging en raadpleging spectaculair versneld.

De kracht van Yuki is dat de Yuki software veel werk uit handen neemt. Een ondernemer kan op elk moment op eenvoudige wijze documenten aanleveren. De slimme Yuki software zoekt wel uit waar het document moet komen te staan. Zo is de financiële huishouding voor een ondernemer 24/7 realtime online inzichtelijk. De voorkant van Yuki is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en de achterkant voor accountants.

Yuki is in 2007 opgericht door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet, die daarvoor pioniers bij Exact Software waren. Sinds 2014 is Yuki ook actief op de Belgische markt. Binnen The Yuki Company vallen ook online factuurherkenning platform DizzyData en online dashboarding softwareleverancier Comandi.